Rapport fra 1. laugsmødet

17078152_10154986012951092_2084004673_n

RAPPORT FRA LAUGSMØDET 15. JANUAR ﹣ Jorge foreslog at vi på hvert møde fokuserer på en farve og sammenligner samt afprøver forskellige pigmenter. Han havde forberedt en del omkring BLÅ PIGMENTER, og vi så bl.a. youtube-klip om farverne Lapis Lazuli og Indigo. Meget spændende og hyggeligt at opleve og diskutere sammen. Vi lavede hver især farveprøver af forskellige blå pigmenter på middelalderpapir. Vi var enige om, at det var en god idé, som vi fortsætter med, og næste gang er det farven RØD vi primært koncentrerer os om. Man kan aldrig lære for meget om farvepigmenter, og det er spændende hvad vi kan finde af oplysninger i vores egne efterhånden solide biblioteker eller på nettet. Så tak til Jorge for dette fine initiativ.
_
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s